Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNDEN LOKMA HAYRI

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle hayırsever Ayşe Yıldırım'ın desteği ile şehitlerimiz ve hayatını kaybeden gaziler için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi ve lokma hayrı yapıldı.

MANİSA-GENEL 19.09.2023 15:07:00 993 0
MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNDEN LOKMA HAYRI

 

 


Manisa Şehit Aileleri  ve Gaziler Derneği 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle hayırsever Ayşe Yıldırım'ın desteği ile  dernek binasında şehitlerimiz ve hayatını kaybeden gaziler için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi ve  lokma hayrı gerçekleştirdi.


Manisa Şehit Aileleri  ve Gaziler Derneği hayırsever Ayşe Yıldırım'ın desteği ile   19 Eylül Gaziler Gününü  kutladı. Hayatını kaybeden gaziler ve şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi ve bin 500 kişilik lokma hayrı gerçekleşti. Programa MHP Başkanvekili Melih Emre Doğru ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği  Onur Konuğu Ayşe  Yıldırım, Manisa İl Jandarma Komutanlığı Personel Şube Müdürü üst teğmen Hasan Ulutürk, Mani̇sa Gördesliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri şehit aileleri, gaziler  ve çok sayıda davetli katıldı.
Manisa Şehit Aileleri  ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya "Almanya'dan gelen Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği  Onur Konuğu Ayşe  Yıldırım bizlere destek olduğu için teşekkür ediyorum. 19 Eylül Gaziler Günümüzü derneğimizde kutladık. Hayatını kaybeden gaziler ve şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi ve bin 500 kişilik lokma hayrı gerçekleştirdik.Programa katılan  şehit ailelerimiz ve gazilerimize, ayrıca tüm davetlilerimize teşekkür ederim " dedi.
Almanya'dan gelen  Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği  Onur Konuğu Ayşe  Yıldırım  ise şehit aileleri ve gazilere ne yapılsa azdır dedi. Ayşe Yıldırım " 19 Eylül 1921 tarihi, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik unvanı ve Mareşallik rütbesinin verildiği gündür. 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bu anlamlı günde tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.  Tüm şehitlerimiz  ve hayatını kaybeden gazilerimiz için Mevlid-i Şerif okuttuk, dualar ettik ve lokma hayrı gerçekleştirdik. Bizler şehit ailelerimize ve gazilerimize ne yapsak azdır. Bu programa destek sağlayan Manisa Şehit Aileleri  ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya  ve yönetimine teşekkür ederim" dedi.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.