Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN BİLGİN'E TEŞEKKÜR

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in  destekleri ile kurulan güvenlik kamera sistemi Şehit Aileleri ve Gazileri memnun etti.

SARUHANLI 25.10.2022 15:12:00 1162 0
MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN BİLGİN

 

 

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Binasına güvenlik kamera sistemi kuruldu. Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in  destekleri ile kurulan güvenlik kamera sistemi Şehit Aileleri ve Gazileri memnun etti.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in  destekleri ile Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Binasına güvenlik kamera sistemi kuruldu. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Kaya desteklerinden dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'e teşekkür etti. Başkan Kaya "Dernek binamıza güvenlik kamera sistemi kurulması yönünde Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'e talebimiz oldu. Başkan  Bilgin  talebimize  olumlu dönüş yaptı. Şuan güvenlik kameralarımız kuruldu. Burası şehit ailelerin ve gazilerin evi. Biz günümüzü burada geçiriyoruz.  Kapımız tüm gazilerimize ve şehit yakınlarına açıktır. Ben bir kez daha bizlere güvenlik  kameralarının  takılmasında yardımcı olan Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ise Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Kaya'nın bize  derneğe güvenlik kamerası kurulması yönünde talebi oldu. Bizde güvenlik  kamerası kurulmasında yardımcı olduk. Bizler her zaman şehit ailelerin ve gazilerimizin yanındayız" dedi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.