Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Cemal Ergün İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneğini ziyaret etti. Bayrak, vatan. şehitlik ve gazilik kavramı üzerine dernek üyelerinden bilgiler aldılar.

MANİSA- EĞİTİM 16.12.2022 10:09:00 1087 0
MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE  GAZİLER DERNEĞİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

 

 

 

Cemal Ergün İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneğini ziyaret etti. Bayrak, vatan. şehitlik ve gazilik kavramı üzerine dernek üyelerinden bilgiler aldılar.

Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Manisa’da öğrenciler ile buluşmaya devam ediyor. Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilere şehitlik ve gazilik kavramı üzerine bilgiler verdiler. Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya  yaptığı açıklamada dernek  olarak şehit aileleri ve gazilerimiz için çalışırken diğer taraftan  bizlere talep  geldiği sürece öğrencilerimiz Bayrak, vatan, şehit ve gazilik üzerine söyleyişi gerçekleştiriyoruz. Bugünde  Cemal Ergün İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri derneğimizde bizleri ziyaret ettiler. Öğrencilerimizin bizlere sorular yönlendirdi. Bizlerde sorulara cevaplar verdik. Öğrencilerimiz  derneğimizden mutlu ayrıldılar”  dedi.

Cemal Ergün İlkokulu  3/B  sınıf öğretmeni Yaşar Erden ise etkinliğin  öğrenciler acısında iyi geçtiğini aktardı ve Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Öğrenciler ise şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade ettiler. Cemal Ergün İlkokulu Okul Müdürü Abdurrahman Şam’a sınıf öğretmeni Yaşar Erden’e ve etkinliği katılan okul müdür yardımcısı Himmet Arslan’a  ayrıca  Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.