Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başhekim Op.Dr. Mehmet Fatih Zeren ziyaret etti

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve şehit aileleri ve gaziler Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Başhekim Op.Dr. Mehmet Fatih Zeren'i ziyaret etti.

MANİSA-GENEL 7.09.2023 13:45:00 1282 0
Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başhekim Op.Dr. Mehmet Fatih Zeren ziyaret etti

 

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve şehit aileleri  ve gaziler Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Başhekim Op.Dr. Mehmet Fatih Zeren'i ziyaret etti. 

 

Manisa  tüm kamu hastanelerinde olduğu gibi  Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde de hastane işlemlerinde şehit ailesi ve gazilere öncelik yapıldığı için Başhekim Op.Dr. Mehmet Fatih Zeren'e teşekkür etti. 

 

Başkan Adnan Kaya  "Manisa il Sağlık Müdürümüz ile birlikte yapmış olduğumuz proje ile 17 İlçemizdeki tüm kamu hastanelerinde Şehit-Gazi Birim oluşturuldu.  Şehit ailesi ve Gazilerimiz sıra beklemeyecekler,  randevu almayacaklar.Tabelada Şehit Ailesi ve Gazilerimiz için görevlendirilen memurlar, hastanedeki tüm işlemlerinde yardımcı olacak.  

17 İlçemiz'de ki hastanelerimizde bu projeyi hayata geçiren  Manisa İl Sağlık Müdürümüz Sayın  Erol Karaca'ya, Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Başhekim Op.Dr. Mehmet Fatih Zeren ve Manisa Merkez Efendi Hastanesi Şehit Yakınları ve Gaziler Destek Birim Sorumlusu Güzin Çetin'e  teşekkür ederim" dedi. 

 


Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Başhekim Op.Dr. Mehmet Fatih Zeren ise şehit ailesi ve  gazileri makamında ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti ve her zaman şehit ailesi ve  gazilerin hastane işlemleri görevli memur tarafından yapılacağını söyledi.

Ziyaretin ardından dernek başkanı Adnan Kaya Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Başhekim Op.Dr. Mehmet Fatih Zeren'e çiçek ve teşekkür plaketi taktim ettim ve hatıra fotoğrafı çekildiler.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.