Manisa şehir içi taşımacılık ücretlerine Zam

Manisa’da özel halk otobüsü ve taksi ücretlerine zam talep edildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı (UKOME) perşembe günü talebi karar bağlayacak.

MANİSA-GENEL 6.06.2022 19:21:00 2252 0
Manisa şehir içi taşımacılık ücretlerine  Zam

 

 

 

Manisa’da özel halk otobüsü ve taksi ücretlerine zam talep edildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı (UKOME) perşembe günü talebi karar bağlayacak.
Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası, akaryakıta sık sık gelen artış nedeniyle zam talebini Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na (UKOME) iletti.

 

 Perşembe günü kurul toplanarak talebi görüşecek.   Manisa’da şuan özel halk otobüslerinde öğrenci 3,5 TL, tam 5,5 TL olarak uygulanıyor. Talep uygun bulunursa ücretlere 1 ila 2 TL arasında artış yapılacak.         

Manisa merkezde 168 özel halk otobüsü var.  Manisa’da ücret artışı sadece merkezle de sınırlı kalmayacak. Özel halk otobüslerinin bulunduğu Turgutlu, Salihli, Alaşehir, Akhisar ve Soma’da da ücretler şehir içi taşımacılık ücretleri merkezle aynı anda artacak.   

TAKSİ ÜCRETLERİ DE ZAMLANACAK

 

Manisa’da zam talebi taksileri de kapsıyor.  Şuan kilometrede 6.5 TL olan taksimetre ücretinin 10 TL’ye yaklaşması bekleniyor.  Taksilerde açılış ücreti 5.5 TL, indi bindi ücreti 20 TL olarak uygulanıyor

YRP Şehzadeler İlçe Yöneticisi Osman Bulut Görevinden İstifa Etti

Turgutlu’da Yaz Spor Okullarıyla Çocuklara Hem Eğitim Hem Eğlence

Başkan Dutlulu’dan Esnaf Odaları Birliği’ne Ziyaret

Başkan Dutlulu MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına Başkanlık Etti

Manisa’da Haziran Ayında 472 Bin Trafik Denetimi Yapıldı

Alaşehir’de Silah Operasyonu: 15 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

Bir Yılda 1 Milyon 280 Bin Metrekare Kilit Parke Taşı Üretildi

Manisa’da Motosiklet Denetiminde 2 Milyon TL Ceza Kesildi

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.