Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MANİSA SARMA İLKOKULU’NDA 23 NİSAN KUTLAMASI

Manisa’da 6 yıl sonra yeniden eğitim öğretime başlayan Sarma İlkokulu’nda öğrenciler ilk 23 Nisan Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.

MANİSA- EĞİTİM 26.04.2023 16:41:00 1463 0
MANİSA SARMA İLKOKULU’NDA 23 NİSAN KUTLAMASI

 

 

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yıldönümü okullarda çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Sarma Köyünde bulunan Sarma Köyü İlkokulu’nda 23 Nisan Çocuk Bayramı töreni düzenlendi. Törene Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Sarma Mahalle Muhtarı Ramazan Şenli, gönüllü anneler katıldı. Öğrenciler çeşitli gösteriler gerçekleştirdi. Hacivat ve Karagöz gösterisiyle doyasıya eğlendiler.

Sarma İlkokulu Müdürü Şule Özer, “Sarma Köyü olarak 6 yıl sonra eğitim öğretime yeniden başladık. Eğitim öğretime başladıktan sonraki ilk Çocuk Bayramımızı kutlamanın mutluluğunu yaşadık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl Ramazan Bayramı nedeniyle biraz gecikmeli kutladık. Çocuklarımızın mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Destek olan, katkı sağlayan herkese okulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.