Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa Sanayi Yıldızspor’a ‘Kral’ transferi

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor dış transferde önemli bir ismi kadrosuna kattı

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 10.07.2022 08:13:00 1183 0
Manisa Sanayi Yıldızspor’a ‘Kral’ transferi

 

 

 

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor dış transferde önemli bir ismi kadrosuna kattı. Transfer çalışmalarına devam eden kırmızı-siyahlı ekip, son olarak Bartınspor forması giyen Serdal Öz ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli isim daha önce Biga, Sultangazi, Çorlu, Gebze, Söke, Edirnespor, Üsküdar, Ümraniye, Sultanbeyli, Çengelköy, 24 Erzincan, Yozgat ve Gaziosmanpaşa formaları giydi. Serdal Öz, Sultangazi, Çorlu ve Çengelköy’de toplamda 4 kez gol krallığı, kariyerinde ise 5 kez de şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. Tecrübeli isim BAL Ligi’nde 100 gol barajını aşan birkaç orta saya oyuncusundan biri.

Yeni transfer Serdal Öz, “Manisa Sanayi Yıldızspor’a transferimin gerçekleşmesinde Başkanımız Erhan Yıldız ile teknik direktörümüz Halit Alaca çok ilgilendiler. Onların bu yakın ilgisi dolayısıyla tercihimi Manisa’dan yana kullandım. Her ikisine de çok teşekkür ediyorum. Bu güzel projede olmam için ellerinden geleni yaptılar. İnşallah yeni sezonda hep birlikte başarıya ulaşacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Bir 2 kişi görseli olabilir


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.