Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Manisa Sanayi Yıldızspor 8 Ağustos’ta topbaşı yapıyor

Bölgesel Amatör Lig ekibi Manisa Sanayi Yıldızspor, yeni sezon hazırlıklarına 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacak.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 5.08.2022 13:35:00 780 0
Manisa Sanayi Yıldızspor 8 Ağustos’ta topbaşı yapıyor

 

Kırmızı-siyahlı ekip teknik direktör Halit Alaca yönetiminde ilk antrenmanını Manisa’da gerçekleştirecek. Teknik direktör Halit Alaca, “İyi bir hazırlık dönemi geçirip, lige çok iyi başlamak istiyoruz” dedi.


Manisa Sanayi Yıldızspor’un yeni sezon hazırlık programı belli oldu. Kırmızı-siyahlı takım, 8 Ağustos’ta topbaşı yapacak. Yaklaşık iki hafta Manisa’da çalışacak Ege ekibi, ilk etabın ardından 24 Ağustos Çarşamba günü Afyon’da 5 Eylül’e kadar kamp yapacak. Kırmızı-siyahlılar daha sonra Manisa’ya dönüp, son kampını yaparak yeni sezona hazırlanacak. Manisa Sanayi Yıldızspor’un hazırlık maçları programı ise daha sonra açıklanacak. Manisa Sanayi Yıldızspor teknik direktörü Halit Alaca, transfer sürecini iyi bir şekilde tamamladıklarını belirterek, “Artık sahaya inme zamanı. Transferlerimizi titizlikle tamamladık diyebilirim. Manisa’da yeni sezon hazırlıklarına başlayıp, daha sonra Afyon’da ikinci etap kampımız olacak. Afyon’da hazırlık maçları oynamayı planlıyoruz. Programımız daha sonra netlik kazanacak. Manisa’ya döndüğümüzde de hazırlık maçları oynamayı düşünüyoruz. Bal Ligi programı TFF tarafından açıklandıktan sonra yol haritamız netleşecek. Birçok takım kendi imkanları doğrultusunda transferler yaptı. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, lige çok iyi başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.


Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

Ramazan-29

Ramazan-28

Ramazan-26

  • Cumartesi 16.7 ° / 11 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 22.2 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.7 ° / 8.7 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.