Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Manisa Sadakataşı Derneğinden Manisa Azerbaycan Derneğine Ziyaret

Sadakataşı Derneği Manisa İl Temsilcisi Gürhan Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

MANİSA-GENEL 19.08.2022 19:35:00 1081 0
Manisa Sadakataşı Derneğinden Manisa Azerbaycan Derneğine Ziyaret

 

Sadakataşı Derneği Manisa İl Temsilcisi Gürhan Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleri Av.  Hasan Turanlı, Eğitim Birimi Başkanı Taner Çetin, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Kayatepe, Azerbaycanlı Öğrencilerin Temsilcisi Elmir İsmailzade, yardımcıları Tuncay Guliyev ve Narmin Gardashova da eşlik etti.

Ziyareti memnuniyet ile karşıladığını ifade eden Başkan Hoşgül, Sadakataşı derneği yaptığı yardım faaliyetleri ile adından söz ettiren bir  dernek. Bizlerde bu ziyaret esnasında, iki derneğin faaliyetleri hakkında karşılıklı bilgilendirmeler de bulunduk. Yapılabilecek, Ortak proje ve çalışmaları  masaya yatırdık dedi.

Sadakataşı Derneği Başkanı Taşdemir ise, Azerbaycan Kültürünü ve adını,  Manisa da yaşayan ve yaşatan çalışmalara imza atan Şentürk Hoşgül ve ekibine Nazik kabulleri ve ağırlamaları için teşekkür ederek birlikte ortak  çalışabileceğimiz projeler mevcut, en kısa zamanda bu konular üzerinde ilgili birimlerimiz bir araya gelerek çalışmaya başlayacaktır dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Gürhan Taşdemir hediyesini Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül'e takdim etti.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.