Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Manisa Saadet Partisi İl Başkanlığından gazilere ziyaret

Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini  ziyaret etti. Gaziler  Gününü kutlayan  Başkan Uslu

MANİSA-GENEL 20.09.2022 13:43:00 383 0
Manisa Saadet Partisi İl  Başkanlığından  gazilere ziyaret

 

 

Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini  ziyaret etti. Gaziler  Gününü kutlayan  Başkan Uslu  "Gazilerimiz her şeyin en iyisine layıktır" dedi.

Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.  Başkan Uslu gazilerin sorunları dinledi. Gaziler her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Başkan  Uslu "  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 tarihinde, TBMM tarafından “Mareşal ve Gazi” unvanı verilmiştir. Bugün ise  Gaziler Günü olarak kutluyoruz. Gazilerimiz bizim gururumuzdur. Biz her zaman gazilerimizin yanındayız. Gazilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisini kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için canını ortaya koyan tüm Kahraman Gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Adnan Kaya ise " ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getirdi ve  Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Uslu'ya ilgisinden dolayı teşekkür etti.

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.