Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA PROTOKOLÜ BU AÇILIŞTA BULUŞTU

Manisa Şehzadeler ilçesi kuyumcular çarşısına Atakan İlhan Kuyumculuk açıldı.

MANİSA-GENEL 16.11.2022 09:59:00 1095 0
MANİSA PROTOKOLÜ BU AÇILIŞTA BULUŞTU

 

 

Manisa Şehzadeler ilçesi kuyumcular çarşısına Atakan İlhan Kuyumculuk açıldı. Açılışa Şehzadeler Kaymakamı  Cemal Hüsnü Çaykara,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak,  Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanları, Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve kadın kolları heyeti, Manisa Kuyumcular Derneği Başkanı Erkan Özşen,  Etkinlik-Sen Manisa Şube Başkanı Yalçın Taşdemir, Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası Manisa Şube Başkanı Uğur Bayil, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Atakan İlhan Kuyumculuk işletmecisi Atakan İlhan yaptığı açıklamada 20 yıldır yaptığı kuyumculuk mesleğini Manisa'da devam ettireceği için mutlu olduğunu dile getirdi. İşletmecisi Atakan İlhan "Manisa'ya yenilik kazandıracağız. Tüm Manisalı hemşehrilerimizi herkesi Atakan İlhan Kuyumculuğa bekleriz. Bulamayacakları tüm ürünleri bizim iş yerinde Manisalılar bulacak. Bunun garantisini verebilirim. Manisa'da biz kuyumculuğa yeni bir soluk getireceğiz. Umudumuz bu sözlerimizin altında ezilmeyelim. Kimseye mahcup olmayalım. Her şey Manisa halkı için. Manisa'da yerimiz Dr Sadık Ahmet Caddesi No:104 Kuyucular caddesinde. Açılışımıza katılan Kaymakamımıza ve Belediye Başkanlarımıza STK başkanları ve temsilcilerine ayrıca  tüm davetlilere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: MANİSA PROTOKOLÜ AÇILIŞTA BULUŞTU
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.