Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA OBASYA'DA BASINLA BULUŞMA

Manisa’nın kırsal konaklama anlamında en önemli mesire yerlerinden OBASYA’nın yeni işletmecisi Osman Dinç basınla buluşma ve tanıtım toplantısı düzenleyerek vizyonunu ortaya koydu.

MANİSA-GENEL 10.08.2023 00:00:00 1219 0
MANİSA OBASYA

 

Manisa’nın kırsal konaklama anlamında en önemli mesire yerlerinden OBASYA’nın yeni işletmecisi Osman Dinç basınla buluşma ve tanıtım toplantısı düzenleyerek vizyonunu ortaya koydu. 

 

Osman Dinç, Türk yakın ve orta çağına ait görsel ve materyalleri, yeşilin her tonunu barındıran bitki örtüsü, evcil ve doğaya ait hayvan türleri, hobi bahçeleri, zengin menüye sahip restoranı ve yatılı hizmet veren obaları ile ayrıcalıklı bir üne sahip olan tesise Meva Blue ile spiritüel uygulamaları da eklediklerini söyledi. 

 

Bundan sonra Meva Blue ve OBASYA adıyla tanınacak olan tesiste hipno terapi, manuel terapi, sakraç eğitimi, nefes koçluğu, yaşam koçluğu, ilişki koçluğu, aile danışmanlığı, parapsikoloji danışmanlığı, hacamat, biyoenerji uygulaması, olumsuz hislerin giderilmesi, korku, kaygı, öfke kontrolü ve benzeri hizmetler de verecek. 

Osman Dinç, Meva Blue’nin 2007 yılında en iyi seanslar ve danışmanlık tecrübesini kullanarak, müşterilerine dünya standartlarında farkındalık kavramı oluşturma ilkesiyle yola çıktığını ve Türkiye’de en iyi şekilde hizmet veren özel firmalardan biri olmayı başardığını söyledi. 

Dinç ayrıca Meva Blue’nin birçok başarı belgesi ve Uluslararası sertifikalarla onurlandırıldığını belirterek, Meva Blue ve OBASYA’nın da ününün Manisa sınırlarını aşan en önemli, beğenilen ve ilgi gösterilen işletmesi olacağına inandığını söyledi.
Dinç, alternatif tıpa önem vereceklerini kaydederek, “Obasya alternatif tıp için bulunmaz bir yer. Doğasıyla, enerjisiyle tam bir merkez Meva Blue ile OBASYA’yı birleştirdik. Böylece OBASYA’yı Türkiye’nin şifa merkezi haline getirmek istiyoruz. Haftaya bir şifa grubumuz olacak burada” dedi.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: MANİSA OBASYA' BASINLA BULUŞMA
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.