Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Manisa Müftülükten Final Haftasında Limonata Molası

Manisa İl Müftülüğü, dönem sonu sınavlarına giren üniversite öğrencilerine soğuk limonata ikram etti.

MANİSA- EĞİTİM 5.06.2022 10:08:00 1771 0
Manisa Müftülükten Final Haftasında Limonata Molası

 

 

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesinde bulunan üç ayrı kampüste stand açarak dönem sonu final sınavlarına giren öğrencilere soğuk limonata ikramında bulundu.

Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Merkez Kütüphane, İlahiyat ve Spor Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi önünde "Final Haftası Limonata Molası" sloganıyla kurulan ikram standında gençlere Manisa’nın erken gelen yaz sıcaklarında soğuk limonata ve atıştırmalıklar ikram edildi, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Geçerken" dergisi hediye edildi.

“Genç kalbiyle düşünüp yüreğiyle konuşandır.”

Standı ziyaret ederek öğrencilere limonata ikramında bulunan İl Müftüsü Mustafa Soykök yaptığı açıklamada; "Tarih, adını altın harflerle yazdırmış gençlerin destanları, öyküleri ile doludur. Batılı düşünürler gençliği genel olarak sorun olarak görüp, olumsuz düşüncelerle anlatırken, bizim medeniyetimiz ise gençlerimize kıymetli bir hazine ve değer olarak bakmaktadır. Genç kalbiyle düşünüp yüreğiyle konuşandır. Gençler bizim umudumuz, geleceğimizdir. Yoğun bir çalışma yılı geçirdiler. Şimdi de yıl sonu sınavları için ter döküyorlar. Bu stresli günlerinde biz de onların içlerini ve yüreklerini ferahlatmak için yanlarındayız” dedi.

Soykök; " Geçtiğimiz dönem final haftası boyunca öğrencilerimizin sınavlara çalıştığı Merkez Kütüphane önünde stand açarak çorba ikramında bulunmuştuk. Etkinliğimize talep ve geri dönüşler çok güzel oldu. Yıl sonu finallerinde de gelen talepler üzerine merkez kampüsün yanı sıra öğrencilerin yoğun olduğu Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri ve İlahiyat Fakültesi önünde limonata ikramımız oldu. Bundan sonra da her final döneminde gençlerimizin yanında olmayı arzu ediyoruz. Bu vesileyle gençlerimiz için fedakarca çalışan, koşturan gençlik koordinatörlerimize ve manevi danışmanlarımıza teşekkür ediyor, gençlerimize sınavlarında kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.