Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA MADENİ SANATKARLAR ODASINDAN AŞURE HAYRI

Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası, Muharrem ayı kapsamında 17. Geleneksel aşure hayrını gerçekleştirdi.

MANİSA-GENEL 20.08.2022 00:00:00 1122 0
MANİSA MADENİ SANATKARLAR ODASINDAN AŞURE HAYRI

 Şehzadeler ilçesinde bulunan Dr. Sadık Ahmet Caddesi’ndeki Gümüşsu Eczanesi ve Saatçi Ramazan’ın önünde yapılan aşure hayrına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MESOB Başkanvekili ve Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akçın, Manisa Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Rıfkı Taşkıncan, Manisa Terziler Odası Başkanı Naci Kömüldaş, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kavas, Ahmet Songüler, Haşim Yener Bilir, Atilla Efendioğlu, Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Okunan duanın ardından Başkan Çelik ve protokol üyeleri vatandaşlara aşure ikram etti.

Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Halil Kırlı, oda olarak 17 yıldır Muharrem ayında aşure hayrını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, hem çarşıda hem de sanayide esnafların destekleriyle aşure dağıttıklarını vurguladı, bu yıl 1500 kişilik aşure ikramında bulunduklarını kaydetti, katılan herkese teşekkür etti.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.