Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Manisa Kızılay'dan Kandil Gecesi 2 Bin Kişilik Çorba

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, Türk Kızılay tarafından Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara çorba, lokum ve bisküvi dağıtımı yapıldı.

MANİSA-GENEL 27.01.2023 00:46:00 971 0
Manisa Kızılay

 

 

 

Hatuniye Camiinde, Türk Kızılay Mobil İkram ikram aracında hazırlanan ezo gelin çorbası, Kandil programı sonrasında, Kızılay Gönüllüleri ve personelleri tarafından vatandaşlara ikram edildi.

Kızılay ekiplerine ikramlarından dolayı dolayı teşekkür eden vatandaşlar, Kızılay gönüllüleri ve personelleriyle fotoğraf çektirdi.

Türk Kızılay Manisa İl Başkanı Atilla Efendioğlu, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara 2 bin kişilik çorba ikramında bulunduklarını söyledi.

Kızılay çorbasının damakta ve zihinde kalıcılığının olduğunu dile getiren Efendioğlu, "Türk Kızılay Manisa İl Başkanlığı olarak hayırseverlerimizin desteği ile kandil gecesi vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Kızılay zor zamanlarda olduğu gibi özel zamanlarda da her zaman insanlığın yanındadır. Kızılay'a desteği olan, gönülden destekleyen herkese teşekkür ederim. Tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandilini kutluyorum" dedi.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.