Manisa Kızılay'dan Kandil Gecesi 2 Bin Kişilik Çorba

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, Türk Kızılay tarafından Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara çorba, lokum ve bisküvi dağıtımı yapıldı.

MANİSA-GENEL 27.01.2023 00:46:00 1292 0
Manisa Kızılay

 

 

 

Hatuniye Camiinde, Türk Kızılay Mobil İkram ikram aracında hazırlanan ezo gelin çorbası, Kandil programı sonrasında, Kızılay Gönüllüleri ve personelleri tarafından vatandaşlara ikram edildi.

Kızılay ekiplerine ikramlarından dolayı dolayı teşekkür eden vatandaşlar, Kızılay gönüllüleri ve personelleriyle fotoğraf çektirdi.

Türk Kızılay Manisa İl Başkanı Atilla Efendioğlu, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara 2 bin kişilik çorba ikramında bulunduklarını söyledi.

Kızılay çorbasının damakta ve zihinde kalıcılığının olduğunu dile getiren Efendioğlu, "Türk Kızılay Manisa İl Başkanlığı olarak hayırseverlerimizin desteği ile kandil gecesi vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Kızılay zor zamanlarda olduğu gibi özel zamanlarda da her zaman insanlığın yanındadır. Kızılay'a desteği olan, gönülden destekleyen herkese teşekkür ederim. Tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandilini kutluyorum" dedi.

 


 

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.