Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Manisa Kızılay'dan Emekçilere Serinleten İkram

Türk Kızılay Manisa Şubesi ekip ve gönüllüleri tarafından, kent merkezinde sıcak havada çalışan işçilere, Kızılay Maden Suyu, su ve kek ikram edildi.

MANİSA-GENEL 5.08.2022 13:58:00 1058 0
Manisa Kızılay

 

 

Manisa'nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde hava sıcaklığı 37 dereceyi bulurken, Kızılay Manisa Şubesi ekip ve gönüllüleri sıcak havada çalışmak zorunda olan işçilere, Kızılay maden suyu, kek ve su ikram etti.

 

Çalışanlar İkramlıklar için Türk Kızılay Manisa Şubesi ekiplerine teşekkür ettiler.

 

Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu, Kızılay olarak şehrin temizlik ve estetik yönden modern bir görünüme kavuşması için çaba sarf eden emekçilere, sıcak havada ikramlıklarla serin bir mola verdirmek istediklerini söyledi.

 

Manisa'da yaz aylarının oldukça sıcak geçtiğini ve dışarda çalışmak zorunda olanların işinin daha da zorlaştığını dile getiren Efendioğlu, "Türk Kızılay olarak her zaman milletimizin yanındayız. Hava sıcaklığının artmasıyla dışarda çalışmakta her geçen gün zorlaşıyor. Bizler de Kızılay Manisa şubesi olarak işçi arkadaşlarımıza küçük bir mola verdirip, Kızılay maden suyu, kek ve soğuk su ikram ettik. İşçi kardeşlerimizin emekleri çok kıymetli. Hepsine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.


YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Manisa’nın Sancaklı bölgesinde kiraz hasadı başladı.

  • Perşembe 22 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.