Manisa Kırmızı-Beyaza Boyandı

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk ulusunun elde ettiği zaferin 100. yılında binlerce Manisalı sokakları Türk Bayrağı ve fenerlerle aydınlattı.

MANİSA-GENEL 31.08.2022 15:24:00 1515 0
Manisa Kırmızı-Beyaza Boyandı

 

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk ulusunun elde ettiği zaferin 100. yılında binlerce Manisalı sokakları Türk Bayrağı ve fenerlerle aydınlattı. Sultan Camii önünden başlayarak, Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyen Manisalılar, söyledikleri marşlarla da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da bir dizi programla kutlandı. Gün boyu gerçekleştirilen etkinliklerle yaşanan bayram coşkusu, akşam düzenlenen fener alayı ve Volkan Konak konseriyle doruk yaptı. Sultan Camii önünden başlayan fener alayına; Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, MHP İl Başkanı Murat Öner, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda Manisalı katıldı.

7’den 77’ye Manisalıların Zafer Coşkusu

Şehzadeler Belediyesi Mehteri eşliğinde ellerindeki meşalelerle yürüyüşe geçen Manisalılar, kortej boyunca çalan marşlara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Yürüyüşte yer almayan ancak kaldırımlarda korteji izleyen Manisalılar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşların fotoğraf talebini de geri çevirmeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca korteji balkonlardan takip eden vatandaşlar da, yürüyüşe alkışlarla destek verdi. Fener alayının sona erdiği Cumhuriyet Meydanı’nda coşku Volkan Konseri ile devam etti.

Sorbonne Tezinde Nurcan Zeyrek’e Teşekkür

Başkan Çetin Akın’dan Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlaması

Başkan Şimşek’ten Kadın Personele 8 Mart Çiçeği

Manisa ile Balkan Coğrafyası İftar Sofrasında Buluştu

Arınç Ailesi Manisa’nın Tüm Renklerini Aynı Sofrada Buluşturdu

Şehzadeler’de Bozulan Yollar Asfalt Yama Çalışmalarıyla Onarılıyor

Manisa’nın Şubat İhracatı 357 Milyon Dolar Oldu

8 Mart kadınlar gününde Novada AVM de ziyaretçilere 5000 adet çiçek hediye edildi.

Anahtar Kelimeler: Manisa Kırmızı-Beyaza Boyandı
  • Salı 5.7 ° / -0.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 9.5 ° / 0.2 ° Güneşli
  • Perşembe 8.2 ° / 0.8 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.