Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MANİSA İZMİR 58 TL. OLDU

Manisa ile İzmir arası ulaşımını sağlayan tek firma olan Manisa Seyahat girdi maliyetlerinin artmasıyla bilet fiyatlarını artırdı.

MANİSA-GENEL 19.07.2023 17:40:00 1111 0
MANİSA İZMİR 58 TL. OLDU

 

Manisa ile İzmir arası ulaşımını sağlayan tek firma olan Manisa Seyahat girdi maliyetlerinin artmasıyla bilet fiyatlarını artırdı.

 

Tam bilet 45 liradan 58 liraya, öğrenci ise 40 liradan 55 liraya yükseldi. Manisa Seyahat firması zamlarla ilgili açıklamada bulundu. 
Manisa Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Zibeller,  akaryakıt başta olmak üzere maliyetlerin sürekli yükseldiğini ifade etti. Zibeller, “Akaryakıt sürekli artıyor. Tamir ve servis ücretleri aldı başını gidiyor. Personel ücretleri var. Sigorta, kasko, motorlu taşıtlar vergisi var. Özellikle bizi zorlayan girdilerin başında garaj çıkış ücretleri geliyor.  Otobüslerimiz her garaja girdiğinde ücret ödüyor. Trafik cezaları ve muayene ücretleri arttı. Bunların yanında şoför ve muavin bulamıyoruz. Böyle olunca maliyetler çok fazla. Bu durumda ister istemez zam yapmak zorunda kaldık. Halkımızdan özür diliyoruz” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: MANİSA İZMİR .
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.