Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA İSMET İNÖNÜ MTAL'DEN DEPREMZEDELER İÇİN RAMAZAN KOLİSİ

Manisa İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, depremzedeler için üretmeye devam ediyor.

MANİSA-GENEL 7.03.2023 19:01:00 1129 0
MANİSA İSMET İNÖNÜ MTAL

 

 

Okul Müdürü Okan Şahin, mutfak ekibi ilk günden itibaren deprem bölgesine gidip sıcak yemek hizmetinde bulundu. Şimdi de yaklaşan Ramazan ayı öncesinde Şehzadeler Kaymakamlığı, Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın destekleriyle Ramazan kolileri hazırlanıyor.

Yardım kolileri Ramazan ayı öncesinde deprem bölgesine gönderilerek depremzedelere teslim edilecek. Öğretmenler ve öğrenciler el ele verdi bugüne kadar 289 adet yorgan, 300 adet polar battaniye, 22 adet yastık, 27 adet yetişkin tulum, 4 adet çocuk tulumu, 3 takım çocuk eşofmanı, 4 adet giyilebilir battaniye üretip depremzedelere gönderildi.

Okul Müdürü Okan Şahin, “Depremin hemen ardından toparlandık, deprem bölgesine gittik.

Aşçı grubumuzla beraber Kahramanmaraş’ta depremzedelerimize ilk sıcak çorbamızı dağıttık. Allah bize nasip etti. 11 kişilik ekiple 15 güne yakın yemek çıkardık. Arkadaşlarımız yemekleri hazırlarken depremzedelerimizin yardıma koştuk. Çocuk mayasından yaşlı bakım bezine kadar, kuşyeminden kedi köpek mamasına kadar, diyaliz makinesinden tekerlekli sandalyeye kadar aklınıza gelebilecek depremzedelerimizin ihtiyaçlarını gidermeye başladık. Biz orada iken burada öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle birlikte uyku tulumu üretmeye başladı. Güncel ihtiyaçları anında bize yetiştirdiler.

Okul olarak destek olan herkese teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren okul olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olduk. Şimdi de Ramazan ayı öncesinde Şehzadeler Kaymakamlığımız, Şehzadeler Belediyemiz, Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle hazırladığımız yardım kolilerini Ramazan ayı öncesinde gidip depremzedelerimize teslim edeceğiz” dedi.


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.