Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Manisa İl Emniyet Müdürü değişti

Manisa İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer'in yerine Zonguldak İl Emniyet Müdürü atandı.

MANİSA-GENEL 3.08.2023 07:48:00 2370 0
Manisa İl Emniyet Müdürü değişti

 

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 51 ilin Emniyet Müdürü değişti. Manisa İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer'in yerine Zonguldak İl Emniyet Müdürü atandı. 

Manisa İl Emniyet Müdürü değişti


 

 

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 51 ilin Emniyet Müdürü değişti. Mesut Gezer'in yerine Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş atandı. Mesut Gezer ise Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre çok sayıda ilin Emniyet Müdürü değişti. İşte şehirlere göre yeni Emniyet Müdürleri...

Konya il Emniyet Müdürü Engin Dinç, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Ses İzmir İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. Ankara ve İzmir il emniyet müdürleri, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine verildi.

 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ KİMDİR ?

1968 İzmir doğumlu olan Sayın İl Emniyet Müdürü Fahri AKTAŞ 1987 yılında Polis Koleji’nden, 1991 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. Sırasıyla Adana, Van, Erzurum, Şırnak illerinde değişik rütbelerde TEM, İstihbarat, KOM, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, PMYO Öğretmen Emniyet Müdürü görevlerinde bulundu. Askerliğini 1994-1996 yılları arasında Kayseri 1.Komando Tugayında (Şırnak/Cudi üs bölgesi) Asteğmen rütbesinde tamamladı.

2005-2006 Mersin Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde (MBA) alanında Yüksek Lisans Eğitimi yaptı. BM Polis Barışgücünde (UNPOL), Haiti (MİNUSTAH) ve Fildişi Sahili (ONUCİ) ülkelerinde yurtdışı görevler almış, Güney Kore ile Almanya’da resmi toplantı ve temaslarda bulunmuştur.

2015 yılında Adana İlinde “TEM, Güvenlik ve Çevik Kuvvet” birimlerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı iken, EGM Yüksek Değerlendirme Kurulu Kararı ile 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi etti. 2015-2017 yıllar arasında Polis Başmüfettişi olarak Özel Güvenlik Denetleme Adana Bölge Başkanı, 2017-2021 yılları arasında Giresun İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptı. Resmi gazetede yayınlanan 2021/307 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Zonguldak İl Emniyet Müdürü olarak atanmış, 14.07.2021 tarihinde görev yaptı.

 

 

 

 

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa Emniyet Müdürü değişti
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.