Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneğinden Başkan Cömert’e geçmiş olsun ziyareti

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneğinden Başkan Cömert’e geçmiş olsun ziyareti yaptı.

MANİSA-GENEL 9.11.2022 00:00:00 1153 0
Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneğinden Başkan Cömert’e geçmiş olsun ziyareti

 

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanları,  Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve yönetim kurulu üyeleri  sağlık problemlerinden dolayı geçtiğimiz hafta ameliyat olan Manisa Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Cevdet Cömert’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş “Biz Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneğini  büyük bir aile olarak görüyoruz. Manisa Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Cevdet Cömert’in acısını paylaşmak için  ziyaret gerçekleştirdik. Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneğimize bağlı  15 il ve ilçe derneğimizin temsilcisi bugün burada. Güzel ve örnek bir davranış sergiliyoruz. Cevdet Cömert başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum ve  katılan tüm dernek başkanlarımıza ve dernek temsilcilerimize teşekkür ediyorum.

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık ise Manisa Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Cevdet Cömert başkanımıza geçmiş olsun diyoruz. Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneğinde,  derneklerimiz ile ilgilenen başkanımız   Dr. Ragıp Güneş’e ve beni yalnız bırakmayan kadın kolları üyelerimize teşekkür ederim”  dedi.

Manisa Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Cevdet Cömert ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başta Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş’e Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Güvendik Arık’a,  dernek başkanlarına ve temsilcilerine teşekkür etti.

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.