Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

MANİSA HEMŞEHRİ KÜLTÜRLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ BÜYÜYOR

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Turgutlu Hemşeri Dernekleri Platformu Üyelerini ağırladı. Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği  Turgutlu Hemşehri Dernekleri Platformu ile ortak hareket edecekleri ifade edildi.

MANİSA-GENEL 31.01.2023 00:00:00 1125 0
MANİSA HEMŞEHRİ KÜLTÜRLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ BÜYÜYOR

 

 

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği aylık toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Ragıp Güneş yaptığı açıklamada Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği her gecen gün büyüdüğünü ifade etti. Başkan Ragıp Güneş "Manisa Bayburtlular Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Osman Uzun Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneğine girmek için resmi başvurularını yaptılar. Turgutlu Hemşehri Dernekleri Platformu Üyelerinden oluşturan 8 dernek, Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği ile birlikte hareket etme ve birlikte çalışma noktasında ciddi bir irade gösteriyorlar.  Toplantımızda  Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği olarak  önümüzdeki günlerde yapacağımız etkinlikleri  değerlendirdik. Bugün burada  birlik ve beraberlik örneği sergiledik. Birlik ve beraberlik içinde olursak güç olacağımız,  Birlik ve beraberlik içinde olursak Manisa'da var olacağımız yukarıya doğru ilerleyeceğiz" dedi.

 

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.