Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde mezuniyet coşkusu

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde mezuniyet heyecanı yaşandı

MANİSA- EĞİTİM 11.06.2023 12:18:00 1649 0
Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde   mezuniyet coşkusu

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde   mezuniyet heyecanı yaşandı

Manisa’da akademik  başarısının  yanı sıra sosyal sosyal sorumluluk projelerinden de adından sıkça söz ettiren Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi,   14. dönem mezunlarını  verdi.  Yunusemre Belediye Millet Çarşısında düzenlenen mezuniyet törenine Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Manisa Hasan Türek  Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Ömer Bozoğlu, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mezun olan 209 öğrenci  alana gelmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  Okulu derece ile bitiren öğrenciler;  1.  Berkant Sarıtüy,   2. Ceren Aydın ve 3. Büşra Yıldız’a ve  ailelerine  protokol üyeleri tarafından ödülleri  ve çiçek takdimi gerçekleşti.  Berkant Sarıtüy teşekkür konuşması yaptı.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinden mezun olan 209 öğrenciye  temsili diplomalarını öğretmenleri tarafından verildi.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yaptığı konuşmada ” 2022-2023 yılı mezunlarımıza bugün uğurluyoruz.   209 öğrencimiz bugün mezun oluyor. Öğrencilerimizin yolu bahtı açık olsun.  Önümüzdeki hafta yapılacak YKS  sınavında da öğrencilerimize başarılar dilerim. İnşallah öğrencilerimiz  istedikleri  alan, bölüm ve okullara yerleşirler” dedi.  

Yunusemre  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş ise yaptığı konuşmada “Bu yıl mezun olan gençler,  100.yıl gençleri olarak çok  şanslısınız. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi müdürünü ve öğretmenleri  tanımaktan çok mutlu oldum. Ayrıca geçen hafta her gün ayrı bir etkinlik  yaparak  okul olarak güzel bir performans  sergilediniz. . Müzikte,  sanatta  ve her bir alanda  böyle bir kadro ile yetişen öğrencilerimiz çok şanslılar. Bu öğrencilerimizin geleceğinden kimsenin kaygısı olmasın. Sadece bu gençlerimize güvenelim. Sevgili gençlerimiz hayallerinden vazgeçmesin . Tüm gençlerimizi tebrik eder,  başarılar dilerim” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.