Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi, Yeni Türk Dili Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşe İlker'i ağırladı

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Yeni Türk Dili Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşe İlker'i ağırladı.

MANİSA- EĞİTİM 12.05.2023 10:40:00 1730 0
Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi, Yeni Türk Dili Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşe İlker


Prof. Dr. Ayşe İlker, 10. ve 11.sınıf öğrencilerinin katıldığı “Düşünmek-Okumak-Anlamak-Yazmak” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. 

 

Ayşe İlker , söyleşide ilk önce Türk Edebiyatının en önemli eserlerinden Kutadgu Bilig ve Divan-ı Lugati’t Türk adlı kitapları tanıttı. 

Daha sonra okumanın ve yazmanın önemi üzerinde durdu. Ayrıca anlayışlı olmanın ve düşünmenin okuma ve yazmayla artacağını belirterek öğrencilerimizde farkındalık oluşturdu.
Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Bozoğlu, “Öğrencilerimizin bilinçli olması, okumaya ve yazmaya yönelmeleri açısından bu tarz etkinlikler çok önem arz ediyor. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencileri okumayı seven gençlerin okulu. Anlayışlı, bilinçli ve çalışkan gençler bizim aydınlık geleceğimizdir. Bu aydınlığa ulaşmak da okumaktan geçer. Biz okul olarak bunu başardığımızı düşünüyoruz. Geleceğimizin mimarı olan öğrencilerimize olumlu öğretiler sunduğu için Prof.Dr. Ayşe İlker Hocamıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.