Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Resim Sergisi açtı

Manisa Güzel Sanatlar Lisesi’nde 10 ve 12. Sınıfta okuyan öğrencilerin 2023 yılında yaptığı birbirinden güzel çalışmalar Magnesia AVM’de açılan sergide görücüye çıktı.

MANİSA- EĞİTİM 30.03.2023 00:00:00 1373 0
Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Resim Sergisi açtı

 

 

 

Sergide 12 öğrencinin 25 eseri yer alıyor. Sergi 30 Mart’a kadar açık kalacak. Öğrenciler sergide canlı performansta sergiliyor.

Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Levent Taşkın, “2023 yılı Manisa Güzel Sanatlar Lisesi 10 ve 12. Sınıf öğrencilerinin yağlı boya, portre ve manzara resimlerin sergi açılışı. Yaklaşık 12 öğrencimiz var. 25 tane yağlı boya ve portre resmimiz var. eserlerimiz portreler insan portreleri, manzaralar ve peyzajlardan oluşuyor. sergimiz 30 Mart Perşembe gününe kadar ziyaret edilebilecek” dedi.

Okul Müdürü Mehmet Civan, “Levent hocama ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir sergiyi açtıkları için. 10 ve 12. Sınıf öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar burada sergileniyor. İnşallah bunları geniş kapsamlı Manisa’daki tüm sanat severlere ulaştırmak istiyoruz” dedi.

 

 

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Resim Sergisi
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.