Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Korosu (Ambrossia) Destek Bekliyor

Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Korosu (Ambrossia) Manisa’yı özellikle yurt içi ve yurt dışındaki festivallerde, yarışmalarda temsil etmek için destek bekliyor.

MANİSA-GENEL 26.12.2023 16:27:00 1380 0
Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Korosu (Ambrossia)  Destek Bekliyor

Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Korosu (Ambrossia) Manisa’yı özellikle yurt içi ve yurt dışındaki festivallerde, yarışmalarda temsil etmek için destek bekliyor. 

 

Çok sesli koro düzenlediği konserlerle yurtiçindeki etkinliklere katılıyor. Yurt dışındaki festivallerde Manisa’yı temsil etmek sanayicilerden, iş insanlarından destek bekliyor.

Koro Şefi Arcan Hacer Aydınlı, “2016 yılında koromuzu kurduk. Koromuz çok fazla festivallere, yarışmalara katıldı bugüne kadar. Ama uluslararası ve yurtdışındaki konserlere gitme noktasında maddi olarak sıkıntılar yaşıyoruz.  Biz bu sıkıntıların çözülmesini istiyoruz. Biz devamlı olarak bu gençlerimize, koromuza destek verecek insanları, sponsorları istiyoruz. 40 kişilik bir ekibiz. Ortalama 20 kişilik kemik kadronun sürekli Manisa’mızı temsil etmesi için bir sponsor istiyoruz. Bu kemik kadromuzla her yere gidebiliyoruz. Hem Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden hem de Güzel Sanatlar Lisesi’nden çok sesli koromuzda gençlerimiz var. Manisa çevresinde de çok istekli öğrencilerimiz var. Bu güzel yapıyı gördüklerinde koroda olmak isteyen yetenekli öğrencilerimiz var. Koromuzdan birçok öğrencinin konservatuvara gönderdik, şan dersleri almasını sağladık.  Bu koroda olmak aynı zamanda onların eğitimlerine katkıda bulunuyor. Koromuzun ismi Ambrossia. Ambrossia demek sonsuz hayat demek. Koromuz sonsuz olsun, daha pek çok gencimizi yetiştirsin diye bu ismi koyduk. Ama kuruluş yeri Manisa Güzel Sanatlar Lisesi’dir” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.