Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

MANİSA GAZETECİLER CEMİYETİNDEN VALİ ÜNLÜ'YE ZİYARET

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Onursal Başkan Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu, denetim kurulu Manisa Valisi Enver Ünlü'yü ziyaret etti.

MANİSA-GENEL 26.09.2023 18:07:00 351 0
MANİSA GAZETECİLER CEMİYETİNDEN VALİ ÜNLÜ

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Onursal Başkan Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu, denetim kurulu üyelerini kabul etti.  Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, kendilerini kabul eden Vali Enver Ünlü’ye Manisa’daki görevinde başarılar diledi. 

 

 Manisa Valisi Enver Ünlü, basının her zaman önemli olduğunu, bir kentin gözü kulağı olduğunu belirterek Başkan Filizkan ve ekibine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti. 


Vali Ünlü, Manisa’da göreve başladığı andan itibaren yakından tanımaya başladığını, en uzak ilçelerden başlayarak oraları gezdiğini, ilçeler hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştığını söyledi.  Gediz’in Manisa için çok önemli bir nehir olduğunu kaydeden Vali Ünlü, Gediz Nehri sayesinde bereketli tarım alanlarının sulandığını vurguladı. 

Manisa’nın gelişmiş bir sanayi alanlarına sahip olduğunu açıklayan Vali Ünlü, sanayi ile tarımını birlikte götürülmesi gerektiğini vurguladı. Vali Ünlü, “Sanayi ve tarım birlikte geliştirilmelidir. Sanayi alanları için tarıma elverişli olmayan arazileri kullanılmalıdır. Sanayi de olacak ama tarımı da sanayiye kurban etmeyeceğiz” dedi. 


Manisa’da trafik yoğunluğunun fazla olduğunu belirten Vali Ünlü, özellikle Gediz Kavşağı’nda bu yoğunluğun arttığını söyledi. 

Vali Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Karayolları Bölge Müdürü ile Gediz’deki trafik sorunun çözülmesi için bir toplantı yaptığını, kavşağın bir an önce hayata geçirilmesi için çalıştıklarını ifade etti. 

Manisa-Turgutlu karayolu üzerindeki çalışmaların tam bitmediği için sorunların yaşandığını vurgulayan Vali Ünlü, acilen bu yolun bir tamamlanması gerektiğini vurguladı.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.