Tarih: 05.04.2023 13:05

MANİSA FK'DAN MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ'NE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

 

 

 

Manisa Futbol Kulübü, öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Futbolcularımız Samet Karabatak, Ayberk Karapo ve Ballou Tabla Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşide buluştu.

Manisa Futbol Kulübü  öğrenci buluşmaları kaldığı yerden devam ediyor. Futbolcular Samet Karabatak, Ayberk Karapo ve Ballou Tabla, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşide buluştu. Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar ve Seyit Ali Özmen’in de yer aldığı söyleşide öğrenciler oyuncularımıza futbol hayatları ve özel yaşantılarıyla ilgili merak ettikleri soruları yönelttiler.

Samet ve Ayberk öğrencilik yıllarına döndüler

Okullarından mezun olan futbolcular Samet Karabatak ve Ayberk Karapo ile gurur duyduklarını ifade eden Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Ali Balsüt, yöneticilerimizi ve futbolcularımızı okullarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrenciler, mezun oldukları okulda söyleşiye katılmanın heyecanını yaşayan Samet ve Ayberk’e büyük ilgi gösterdi. Futbolcularımız söyleşi sonunda Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencilerine kulübün ürünlerinin yer aldığı hediyeler verdi. Oyuncularla bol bol fotoğraf çektiren ve imza alan öğrenciler keyifli bir gün yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —