Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Manisa FK’da 2 İsim kadro dışı

Manisa FK’da Adem büyük ve Nizamettin kadro dışı bırakıldı.

MANİSA -SPOR 26.04.2023 16:18:00 2219 0
Manisa FK’da  2 İsim  kadro dışı

 

 

 

 

TFF 1. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan yolun yarısında Yalçın Koşukavak ile Teknik Direktör değişikliğini yaşayan Manisa FK’da Adem Büyük ve Nizamettin Kaplan kadro dışı bırakıldı. Her iki futbolcunun kadro dışı bırakılmasıyla ilgi kulüp yöneticileri “İzinliler ”söyleminde bulundu.Play Off hayallerinden uzaklaşan şu sıralar ciddi boyutta ekonomik darboğazın içinde bulunan Manisa FK, ikinci yarıya deprem bölgesinde bulunan kulüpler Hatayspor, Malatyaspor ve diğer takımlardan kiralık olanak bazı futbolcuları kadrosuna dahil etmişti,
   

Manisa FK takımı ligde 28 puanın üzerinde başarı elde eden süper lig takım deneyimi olan Levent Eriş’in görevini sürpriz şekilde sonlandırarak yerine Yalçın Koşukavak’ı getirmişti. Nizamettin Çalışkan’ın sakatlığında Orta saha zafiyeti yaşayan Manisa Futbol Takımı onun boşluğunu doldurmak yerine onu kadro dışı bırakarak İzinli olduğu tebliğ edildi. Manisa FK da ikinci İzinli şoku Adem Büyük ile yaşandı.
     

Nizamettin Çalışkan ve Adem Büyük’ün İzinli sıfatıyla kadro dışı bırakılmalarıyla birlikte Manisa FK da şimdiden 2023-2024 futbol sezonun yeni iskelet kadro çalışmalarına başlanıldığını gösteriyor..
Takımda yeni kadro dışı bırakılmaların yaşanıp yaşanmayacağı ise önümüzdeki haftada süreceği belirtildi.

Ahmet ÜNSAL

 

 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: Manisa kadro
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.