Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa Fk 'nın 2023-2024 sezonu fikstürü belli oldu

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonu fikstürü belli oldu. Manisa fk ligin ilk maçında deplasmanda Kocaelispor’a konuk olacak.

MANİSA -SPOR 19.07.2023 21:31:00 1142 0
Manisa Fk


Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonu fikstürü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen törenle belirlendi. Fikstür çekimine Başkanımız Mevlüt Aktan ve Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz katıldı.  
 

İlk hafta rakibimiz Kocaelispor oldu
 

Fikstür çekiminin belirlenmesiyle Manisa Futbol Kulübünün  ilk hafta rakibi Kocaelispor oldu. Deplasmanda oynanacak mücadelenin tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak.
 

Başkan Aktan, “Tüm takımlarımıza hayırlı olsun”
 

Fikstür çekimi sonrası yayıncı kuruluş Beinsports’a konuşan Başkan Mevlüt Aktan, “Fikstürden ziyade takım olarak sizin ne yaptığınız önemli. Tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Kazasız sakatlıksız bir sezon diliyorum” dedi.
 

Korkmaz, “Lige çok güzel bir deplasmanda başlayacağız”
 

Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz ise, “Yeni sezonun öncelikle tüm takımlarımıza ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Tüm sporcularımız için sakatlıksız bir sezon olsun. Fikstür çekimleri yeni sezon heyecanını yaşadığımız bir andan ibaret yoksa tüm takımlar birbirleriyle oynayacak. Sıralamanın pek bir önemi yok. Lige çok güzel bir deplasmanda ve futbol ikliminde başlayacağız. Futbol adına güzel bir maç olacak. Manisa Futbol Kulübü olarak bu sezonki hedefimiz yarışan bir kimlik oluşturmak. Bu ligdeki ilk iki sezonda Akademi ve tesisleşme adınaönemli işler yapıldı. Bunu sportif başarıya dönüştürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Manisa ' - sezonu fikstürü belli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.