Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Manisa fk Futbol Okullarına kız sporculardan yoğun ilgi

Manisa Futbol Kulübü Akademisi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Futbol Okullarımıza kız sporcular yoğun ilgi gösteriyor.

MANİSA -SPOR 6.05.2023 13:57:00 1287 0
Manisa fk Futbol Okullarına kız sporculardan yoğun ilgi


 

 

Manisa Futbol Kulübü Akademisi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Futbol Okullarımıza kız sporcular yoğun ilgi gösteriyor.
 

Türk futboluna ve A Takımımıza sporcu yetiştirmek için çalışmalarını sürdüren Manisa Futbol Kulübü Akademimizde Futbol Okullarına kız sporcuların ilgisi giderek artıyor. Kadın futbolu gelişimine katkı sağlamak amacıyla kız çocuklarının Futbol Okullarımızda eğitim görmesini sağladıklarını belirten Elit Gruplar ve Futbol Okulları sorumlumuz Akif Taşçı, “Manisa Futbol Kulübü olarak, kadın futbolcu gelişimine katkı sağlamak amacıyla kulübümüz bünyesindeki futbol okullarımızda kız çocuklarının erken yaşta futbolla buluşması amacıyla herhangi bir yetenek seviyesi aranmaksızın kayıtlarını alıyoruz. Futbolun geniş kitlelere ulaşması adına kız çocuklarımızın futbol okullarımıza olan yoğun ilgisi bizi mutlu ediyor. Kız çocuklarımızın heyecanlarını paylaşmak ve futbol oynama hayallerini gerçekleştirebilmeleri için futbol okullarımıza bekliyoruz” dedi.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.