Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA FEN LİSESİ'NDE ROZET TÖRENİ DÜZENLENDİ

2023/2024 eğitim öğretim yılında Manisa Fen Lisesi ailesine katılan 9.sınıf öğrencilere yönelik Rozet Takma Töreni düzenlendi.

MANİSA- EĞİTİM 23.09.2023 12:11:00 1757 0
MANİSA FEN LİSESİ

 

2023/2024 eğitim öğretim yılında Manisa Fen Lisesi ailesine katılan 9.sınıf öğrencilere yönelik Rozet Takma Töreni düzenlendi. 

 

Okul konferans salonunda düzenlenen törene Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay'a, İlçe Milli Eğitim MüdürüYıldıray Demirtaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Okul Müdürü Hüseyin Kırtaş, bu yıl ilk defa rozet takma töreni düzenlediklerini söyleyerek özellikle İstanbul’daki tarihi okullarda bu törenin geleneksel olarak her yıl yapıldığını ifade etti. 

 

Okul Müdürü Kırtaş konuşmasında, ‘2009/2010 eğitim öğretim yılında eğitim kervanına katılan Manisa Fen Lisesi, 2023 yılı itibariyle 11. dönem mezunlarını verdi. Açıldığı günden bu yana elde ettiği başarılar ve göstermiş olduğu yüksek performans ile bir marka okul olan Manisa Fen Lisesi, üniversite sınavlarında, TÜBİTAK ve Teknofest yarışmalarında, Bilim Olimpiyatlarında, sosyal ve sportif alanlarda elde ettiği başarılarla her geçen yıl adını daha yükseklere yazdırmıştır. 

 

Bu süreç içerisinde kendine ait bir kültürü ve geleneksel değerleri oluşmuş olan Manisa Fen Lisesi, sonradan kendine dahil olan herkesi bu kültürün bir parçası haline getirmeyi başarmıştır. Bu amaçla bu yıl okulumuzu kazanan 9. sınıf öğrencilerimizi, Manisa Fen Lisesi ailesine katıldıklarının bir nişanesi olarak, okul rozetlerini takacak ve ömür boyu gururla taşıyacakları Manisa Fen Liseli olma aidiyetini sağlamış olacağız, bu yıl ilk defa düzenlediğimiz Rozet Takma Törenin bundan sonra her yıl düzenlenerek bir kurum kültürü haline gelmesini diliyor, törenimizde bizlerle birlikte olan Sayın Kaymakamımıza katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.’ dedi. 

Rozet Töreni, öğrencilere okul rozetinin takılmasının ardından Manisa Fen Lisesi Öğrenci Andının okunmasıyla sona erdi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.