Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA ETKİNLİKSENDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL GECESİ

Manisa Etkinliksen İl Başkanlığı, Ayşe Hafsa Sultan KYK yurdunda kalan ailelerin çocukları için moral gecesi organizasyonu düzenledi.

MANİSA-GENEL 26.02.2023 00:00:00 1048 0
MANİSA ETKİNLİKSENDEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL GECESİ

 

 

 

 

Çizgi film kahramanları ve palyaçoların de yer aldığı etkinlikte çocuklara pamuk şeker dağıtıldı, çeşitli oyunlar oynandı. Deprem gönüllüleri çocukları bir nebzede olsa mutlu etmek için gayret sarf etti. Etkinlik Sen Manisa İl Başkanı Yalçın Taşdemir, “Manisa Etkinliksen İl Başkanlığı olarak deprem bölgesinden Manisa'mıza gelen Ayşe Hafsa Sultan KYK yurdunda kalan ailelerin çocukları için moral gecesi organizasyonuna maddi, manevi destek veren, gönüllü olan herkese buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öncelikle Gençlik Ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’e, Ayşe Hafsa Sultan Yurt Müdiresi Sayın Ebru Acar’a, Hanım Eli Yemek Firması sahibi Serkan Beye, Türk Büro Sen Şube Başkanı Ahmet Ağır’a, Manisa Azerbaycan Kültür Evi Kaffer Hangül’e, Tırtıl Tasarım Atölyesi Banu Ünal Morova’ya, Atalar Elektronik Zafer Ata’ya, Okkalı Ajans Faruk Okkalı’ya ve Melek Organizasyon ekibine çok teşekkür ederim” diye konuştu.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.