MANİSA ETKİNLİKSEN VE DOSTLAR MECLİSİ HAYIR YAPTI
Manisa Etkinliksen İl Başkanlığı ve Manisa Dostlar Meclisi olarak el ele gönül gönüle Miraç Kandili kapsamında Manisa halkına lokma ve çay dağıtımı yaptı.
Manisa Etkinliksen İl Başkanlığı ve Manisa Dostlar Meclisi olarak el ele gönül gönüle Miraç Kandili kapsamında Manisa halkına lokma ve çay dağıtımı yaptı.
Manolya Meydanın karşısında bulunan alanda düzenlenen lokma hayrına Manisa halkı, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri katılım sağladı.
Hatuniye Camisi İmamı Hayrettin Çoban, deprem bölgesinde hayatını kaybedenler için dua etti. Manisa Etkinliksen İl Başkanı Yalçın Taşdemir, “Asrın felaketi olan bu zamanda Türkiye, tek yürek olarak Türk milletinin gücünü bir kez daha ortaya koydu. Allah bir daha bu mübarek kandil günü hürmetine yurdumuza, vatanımıza milletimize böyle bir felaket göstermesin” dedi.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu


