Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Aşure hayrı

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) oda kurulduğu günden beri sürdürdüğü aşure hayırlarına bu yıl da gerçekleştirdi.

MANİSA-GENEL 10.08.2023 16:01:00 1500 0
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Aşure hayrı

 

 

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası önünde düzenlenen geleneksel aşure hayrına hayrına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar,  Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Halk Bankası Manisa Müdürü Ali Yurt Ayyıldız, MESOB Başkanvekili ve Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kavas ve Ahmet Songüler, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, Manisa Motorlu Taşıyıcılar Odası Başkanı Ahmet Ülke, Manisa Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Manisa Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Akçın, Manisa Terziler Odası Başkanı Naci Kömüldaş, Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin katıldı. Hatuniye Cami İmam Hatibi Hayrettin Çoban tarafından okunan duanın ardından Başkan Çelik, Başkan Akyüz ve protokol üyeleri aşureyi dağıttı.

Manisa Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, oda kurulduğu günden itibaren aşure hayrını gerçekleştirdiklerini, artık geleneksel hale geldiğini ifade etti. Akyüz, bu yılda 4 farklı noktada aşure dağıtacaklarını vurguladı. MESO VE Emlak Müşavirleri Derneği işbirliği ile 11 Ağustos Cuma günü saat 12.30 Tapu  Müdürlüğü önü (Eski Adliye Binası yanı), 14 Ağustos Pazartesi günü saat 12.30 Karaköy Kırmızı Köprü önü, 15 Ağustos Salı günü ise Muradiye eski Belediye binası önünde aşure hayrı devam edecek.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.