MANİSA ENGELLİDEN DEPREMZEDEYE YARDIM KÖPRÜSÜ YİNE YOLDA

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, depremzedeler için kurdukları yardım köprüsü ile Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Ağrı'ya giderek hayırseverlerin emanetlerini teslim edeceklerini söyledi,

MANİSA-GENEL 14.08.2023 18:13:00 1207 0
MANİSA ENGELLİDEN DEPREMZEDEYE YARDIM KÖPRÜSÜ YİNE YOLDA

 

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, depremzedeler için kurdukları yardım köprüsü ile Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Ağrı'ya giderek hayırseverlerin emanetlerini teslim edeceklerini söyledi, depremzede bayanlara zor bulunan ihtiyaç maddeleri temin ettiği için hayırsever işinsanı Aslan Yılmaz'a teşekkür etti.

HABER MERKEZİ- Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve üyeleri, 'Engellilerden Depremzedelere Destek' için kurdukları yardım köprüsü ile Manisa'daki hayırseverlerden temin ettikleri ihtiyaç maddelerini deprem bölgesindeki illerde zor koşullarda yaşayan insanlara iletmeyi sürdürüyor. Başkan Yasemin Yıldız önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Ağrı'ya giderek hayırseverlerin emanetlerini teslim edeceklerini söyledi. Yıldız şu bilgileri verdi: "Deprem bölgesi illerimize yardım hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Ağrı'ya ileteceğimiz emanetlerimiz var. Tüm hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyük bir destek de güzel kardeşimiz, hayırsever işinsanımız Sayın Aslan Yılmaz kardeşimizden geldi. Bayanlarımıza özel jest yaptı, özel eşyalar temin etti, 100 adet çamaşır, 100 adet günlük giyecek, 100 adet eşofman, 100 adet çorap gönderiyor. Manisamızın çok kıymetli hayırseveri, kendisine uzanan ellere yok demeyenimiz, özellikle depremzede ailelerimize sürekli yardımlar yapıyor. Allah yer gök razı olsun, ne kadar çare aradıysak, ne kadar destek istediysek hızır gibi yetişiyor, iyi ki var, Allah hayrını kabul etsin. Tüm bu çalışmalarımıza hızır gibi yetiştiren Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik başkanımız Allah sizden de razı olsun, asansörlü engelli aracımızla engel tanımıyoruz, sorun neredeyse, engel neredeyse sayenizde engelli aracımızla ve engelsiz yürek taşıyan şoförümüz Çetin Şeker kardeşimizle biz oradayız. Aşkla çalışıyoruz, yorulmuyoruz, ruhumuzda insan aşkı var, yaratılanı severiz Yaratan'da ötürü. Allah hepinizden razı olsun."

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.