Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MANİSA DİYANET VE İMAM HATİPLİLER SPOR 'DAN GENÇLİK BULUŞMASI

Manisa Diyanet Gençlik Spor Kulübü ve Diyanet İmam Hatipliler Spor Kulübü  sporcuları ile Gençlik buluşması düzenlendi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 9.10.2022 10:49:00 1747 0
MANİSA DİYANET VE İMAM HATİPLİLER SPOR

 

Düzenlenen etkinliğe  Manisa il Müftüsü Mustafa Soykök, Şehzadeler ilçe Müftüsü Adem Dobur, Gençlik Koordinatörü Mahmut Gözcü, Diyanet Gençlik Spor Kulübü ve  İmam Hatipliler Spor Kulübü başkanı Murat Emgener,

İmam Hatipliler Spor kulübü teknik sorumlusu Muharrem Kazer, İmam hatip futbol takımı sporcuları ve Diyanet gençlik spor kulübü bilek güreşi sporcuları katıldı.

Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök konuşmasında gençlere "Enerji dolu bu gençleri görünce gençliğimizi hatırladık. Gençlere teşekkür ediyorum. Böyle bir ortamda onlarla olmak bizlerede mutlu etti. " diyerek gençlerle tek tek tanıştı.

Şehzadeler İlçe Müftüsü Adem Dobur konuşmasında; Gençler sizler geleceğin mimarı ve yıldızları olacaksınız. Sizlerin güveniyor ve her daim sizleri destekliyoruz. Böyle bir ortamda bizlerde sizlerle gençleştik. Sizlere teşekkür ediyor sağlık sıhhat afiyet diliyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Diyanet Gençlik Spor Kulübü ve  İmam Hatipliler Spor kulübü başkanı olan Murat Emgener  konuşmasında, "Bireysel spor dallarında Diyanet Gençlik Spor ismini taşıyan tek kulübüz. Yine futbolda İmam Hatipliler Spor kulübü olarak Türkiye de başka bir Kulüp yok.

Bizler sporla  gençlerimize sahip çıkmak istiyoruz.

İl müftümüzün öncülüğünde şu güzel Diyanet Gençlik merkezinde gençlere yönelik çalışmalar yapıyoruz.

İnşallah futbol takımımızla ilk maçımıza çıkacağız, sizlere başarılar dilerim. Tüm takımlara da başarılar dilerim. "dedi.

Manisa İmam Hatipliler Spor Kulübü teknik sorumlusu Muharrem Kazer'de etkinlik için teşekkür ederek, futbolda Manisa İmam Hatipliler Spor Kulübünü daha iyi yerlere taşımak için var güçleri çalışacaklarını ifade etti.

Programda çiğ köfte ve tatlı  ikramı yapıldı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.