Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa derbisi Tevfik Lav'da!

Bölgesel Amatör Lig 15.haftada oynanacak olan Manisa Sanayi Yıldızspor-Yunusemre Belediyespor müsabakası 5 Şubat Pazar günü saat 13.00'te Tevfik Lav Stadı'nda oynanacak.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 4.02.2023 00:20:00 1208 0
Manisa derbisi Tevfik Lav

 



Bölgesel Amatör Lig 15.haftada oynanacak olan Manisa Sanayi Yıldızspor-Yunusemre Belediyespor müsabakası 5 Şubat Pazar günü saat 13.00'te Tevfik Lav Stadı'nda oynanacak. Bu maç öncesinde Yunusemre Belediyespor 33 puanla lider durumda. Manisa Sanayi Yıldızspor ise 23 puanla 6.sırada yer alıyor. Karşılaşma, her iki takım açısından büyük önem taşıyor.

Bölgesel Amatör Ligi 10.Grupta Manisa Sanayi Yıldızspor sahasında lider Yunsemre Belediyespor’u konuk ediyor. Geçtiğimiz haftayı Salihli Belediyespor’u mağlup ederek moralli kapatan kırmızı-siyahlılar, liderden puan ya da puanlar almak istiyor. Hazırlıklarını 3 puan üzerine yapan Manisa Sanayi Yıldızspor’da teknik direktör Halit Alaca, “Kadromuzda önemli bir değişim yaşandı. Devre arasında aramıza katılan birçok yeni isim oldu. Antalya kampımız kaynaşma adına iyi geçti. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Salihli deplasmanında kazanmamız takımımız adına iyi bir sonuç oldu. İkinci yarının daha çetin geçeceğini bildiğimiz için her maça aynı ciddiyetle çıkacağız. Rakibimiz karşısında saha ve seyirci avantajını kullanarak kazanmayı hedefliyoruz. Bizim Manisa Sanayi Yıldızspor olarak hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak adına ligi en iyi bitirmeyi istiyoruz. Salihli deplasmanında birkaç önemli eksiğimiz vardı. Onlarında aramıza katılması takımımıza güç kazandırdı. Pazar günü tüm futbolseverleri Tevfik Lav Spor Tesislerine bekliyoruz” dedi. 

 

Bir 1 kişi, ayakta, spor yapıyor ve açık hava görseli olabilir


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Manisa derbisi Tevfik '!
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.