Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Manisa Caddeleri Dolomit Taşı ve Cürufla Motif Gibi İşleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin içme suyunu korumak düşüncesiyle hayata geçirdiği kurakçıl peyzaj uygulaması, Şehir Hastanesi Kavşağı ve Barbaros Mahallesi tren yolu yanında da tamamlandı.

MANİSA-GENEL 8.12.2022 00:00:00 1064 0
Manisa Caddeleri Dolomit Taşı ve Cürufla Motif Gibi İşleniyor

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesinin içme suyunu korumak düşüncesiyle hayata geçirdiği kurakçıl peyzaj uygulaması, şehir merkezinde Şehir Hastanesi Kavşağı ve Barbaros Mahallesi tren yolu yanında da tamamlandı. Motif gibi işlenen caddeler, çalışmayla yepyeni bir görünüm kazandı.

İl genelinde peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, şehir merkezinde Manisa Şehir Hastanesi Kavşağı ve Barbaros Mahallesi tren yolu yanındaki alanda yürüttüğü kurakçıl peyzaj çalışmalarını da tamamladı. Tüm Dünya’yı tehdit eden küresel ısınma ve susuzluk tehlikesine karşı su kaynaklarının korunması amacıyla kurakçıl peyzaja yönelen Büyükşehir ekipleri, çalışma yaptığı noktaları motif gibi işlerken, caddelere yepyeni ve modern görünüm kazandırdı. Su tasarrufunun öneminin bilincinde olarak suyun korunmasını birinci öncelikleri gördüklerini belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Şehir Hastanesi kavşağında ve Barbaros tren yolu yanında dolomit taşları ve cüruf uygulamasıyla peyzaj çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler, çalışmalarımızda bizleri mutlu ediyor. İlimiz genelinde uygulamamızı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.