Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Manisa Büyükşehirli Judoculardan 18 Madalya

Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımı, Muğla’da düzenlenen merhum Cengiz Toprak İllerarası Karate Şampiyonası’nda 1 altın, 7 gümüş, 10 bronz,18 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

MANİSA -SPOR 27.03.2023 12:00:00 987 0
Manisa  Büyükşehirli Judoculardan 18 Madalya

 

Muğla’da merhum Cengiz Toprak adına İllerarası Karate Şampiyonası düzenlendi. Muğla Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya 9 ilden 600 sporcu katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımında Nurahsen Kocakaplan altın madalya kazandı. Ahmet Kocakaplan, Yelda Macidi, Kevser Koparan, Firdevs Nil Kara, Baran Ablak, Ceylin Ferihan Uyanık ve Rukiye Hayder Naim gümüş madalya; Batuhan Bayır, Hakan Yıldız, Berfin Ablak, Zehra Kocakaplan, Ramazan Efe Ezer, Berat Kazak, Ecrin Taşdemir, Ahmet Can, Furkan Efe Saltık, Semih Furkan Kumcu da bronz madalya kazandı. 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı, “Sporcularımız, Muğla’da gerçekleştirilen şampiyonada 1 altın, 7 gümüş, 10 bronz madalya kazandı. Katıldıkları her organizasyonda hem kendini geliştiren hem de madalyalar kazanan takımımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu. 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.