Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manisa Büyükşehir'de Asfaltta Hedef 750 Kilometre

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Haziran Ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda il genelindeki asfalt çalışmaları hakkında meclis üyelerini ve Manisalıları bilgilendirdi.

MANİSA-GENEL 14.06.2023 18:41:00 621 0
Manisa Büyükşehir


 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Haziran Ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda il genelindeki asfalt çalışmaları hakkında meclis üyelerini ve Manisalıları bilgilendirdi. 

 

Başkan Ergün, yeni asfalt sezonunda hedefin 750 kilometre olduğunu ifade etti.
İl genelinde asfalt sezonunu açtıklarını ve bununla ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Başkan Ergün, “İlk etapta ilimiz genelinde sorumluluğumuzda bulunan yollarda bu sezon, 750 kilometre asfalt çalışması yapmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Soma ilçemiz Muzaffer Tezcan Caddesi, Şehzadeler ilçemiz Alçıtepe, Yeşiltepe caddeleri ile bağlı ara sokakları, Halil Erdoğan Caddesi ve İbrahim Gökçen (Lise önü) asfalt çalışmalarımızı tamamladığımızı paylaşmak istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Bununla birlikte Alaşehir ilçemiz Sümer Oral ve İsmetpaşa Caddesi’nde prestij cadde düzenleme yatırımımız için Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz alt ve üstyapı ihalesini yaptı. Burada da sözleşme imzalanma aşamasında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.