Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manisa Büyükşehir Haşereyle Mücadeleye Hem havadan Hem Karadan Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını rahat bir şekilde geçirebilmesi için ilaçlama çalışmalarına hem havadan hem karadan devam ediyor

MANİSA-GENEL 23.07.2023 15:55:00 1195 0
Manisa Büyükşehir Haşereyle Mücadeleye Hem havadan Hem Karadan Devam Ediyor


 


Haşereyle mücadelesine aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını rahat bir şekilde geçirebilmesi için ilaçlama çalışmalarına hem havadan hem karadan devam ediyor. İlaçlama dronu ile ulaşılamayan yerlerde ilaçlama yapan ekipler, vatandaşlardan tam not alıyor.
 


 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında halk sağlığını olumsuz yönde etkileyen haşerelere yönelik mücadelesini arttırarak sürdürüyor. 17 ilçede yapılan rutin ilaçlama çalışmalarının dışında takviye ekipler ile de çalışmalarını arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, karadan ulaşamadıkları bölgelere havadan müdahalede bulunuyor. İlaçlama dronu ile havadan yapılan ilaçlama çalışmasını izleyen Ahmet Bedevi Mahallesi Muhtarı Turan Şahin, yapılan çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Turan Şahin, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkürlerimi sunarım. Yapılan çalışmalardan dolayı hepsine teşekkür ederim. Biz ne zaman aradıysak bizi karşılıksız bırakmadılar” dedi.  
 


 


 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.