Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa B.Ş.B.Sporlu judocular Ay-Yıldızlı Forma İçin Mücadele Edecekler

Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç yıldızları Zilan Ertem ve Pınar Boğa milli takım için mücadele edecek

MANİSA -SPOR 22.06.2022 17:04:00 1199 0
Manisa B.Ş.B.Sporlu  judocular Ay-Yıldızlı Forma İçin Mücadele Edecekler

 

Avrupa Judo Federasyonu’nun 23-26 Haziran tarihleri arasında Hırvatistan’ın Porec şehrinde düzenleyeceği Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç yıldızları Zilan Ertem ve Pınar Boğa milli takım için mücadele edecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, yeşil-beyazlı sporcuları kutlayarak, ay-yıldızlı forma altında sporcularımızın ülkemizi başarıyla temsil edeceğine olan inancını paylaştı.

 

Avrupa Judo Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Avrupa Şampiyonası, 23-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Hıravtistan’ın Porec şehrinde düzenlenecek. Şampiyonada, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç yıldızları Zilan Ertem ve Pınar Boğa da milli takım formasıyla mücadele edecek. Sporcuları kutlayan ve iyi dilek temennilerini paylaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, “Yeşil-beyazlı formamızla önemli başarılar elde eden sporcularımızın ay-yıldızlı formayla güzel dereceler elde edeceğine inanıyorum. Sporcularımızı kutluyor, milli takım formamızla başarılar diliyorum” dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.