Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa Boks Gala Gecesi için hazırlıklar tamamlandı

Şehzadeler Belediyesinin destekleri ile Aslan Spor Kulübünün organize ettiği Manisa Boks Gala Gecesi 25 ağustos cuma günü saat 20:00'da Kurşunlu Han'da gerçekleşecek.

MANİSA -SPOR 23.08.2023 14:54:00 1915 0
Manisa Boks Gala Gecesi için hazırlıklar tamamlandı

 

Şehzadeler Belediyesinin destekleri ile Aslan Spor Kulübünün  organize  ettiği Manisa Boks Gala Gecesi 25 ağustos  cuma günü saat 20:00'da Kurşunlu Han'da gerçekleşecek. 9 maç 18 sporcu katılacağı Manisa Boks Gala Gecesine  girişler ücretsiz olacak. Manisa Boks Gala Gecesi sorumlusu Boks antrenörü Yahya Aslan gecenin önemine vurgu yaptı ve tüm boks severleri  geceye davet etti.

MANİSA'DA İLK DEFA YAPILIYOR

Manisa Boks Gala Gecesi sorumlusu Boks antrenörü Yahya Aslan  gece ile ilgili bilgiler paylaştı. Yahya Aslan "Bu geceyi yapmamızdaki  amacımız boks sporunu sevdirmek. Boks sporuna farkındalık yaratmak istiyoruz.  Çocuklarımızı  bilgisayar ve telefondan uzaklaştırmak  boş zamanlarını  spor ile geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Boks öğrenen kişilerde hem fiziksel hem de mental değişimler yaşanır. Bu sporla amatör ya da profesyonel olarak ilgilenen kişilerin kas kütlesi hızla artar. Boks aynı zamanda en fazla atletizm ve disiplin gerektiren sporların başında gelir. Boks yapan kişiler kendilerini savunmayı öğrenir. Bu da daha özgüvenli olmalarını sağlar. Şehzadeler Belediyesi ile ortak yaptığımız  Manisa Boks Gala Gecesi Manisa'da ilk defa gerçekleşiyor. İnşallah boks severlerin desteği ile her yıl bu gala gecemizi yapmayı düşünüyoruz" dedi.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ OLACAK

Yahya Aslan boks severlere  ve Manisalılara göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. Yahya Aslan "Manisa Boks Gala Gecesine girişler ücretsiz olacak. 9 maç gerçekleşecek ve   18 sporcu katılacak. Manisalılar Boks  Gala Gecesini  sahiplendi. Yoğun bir ilgi var. 25 ağustos cuma cuma günü saat 20:00'da Kurşunlu Han'da  tüm spor severleri bekliyoruz. Ayrıca  destek sağlayan Şehzadeler Belediyesine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e, maddi ve manevi destek sağlayan diğer kurumlara teşekkür ederim" dedi.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: Manisa Gecesi hazırlıklar tamamlandı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.