Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Manisa BBSK’lı Judocular Kocaeli Yolcusu

Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo takımı, 2000 Sydney Olimpiyatları’nda şampiyon olarak judoda Türkiye’ye ilk altın madalyayı kazandıran eski milli sporcu Hüseyin Özkan adına düzenlenen turnuva ve ortak çalışma kampına katılıyor

SPOR 29.06.2022 09:12:00 1145 0
Manisa BBSK’lı Judocular Kocaeli Yolcusu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, 1-6 Temmuz 2022 tarihleri arasında Olimpiyat Şampiyonu Hüseyin Özkan Uluslararası Judo Turnuvası ve Ortak Çalışma Kampı düzenliyor.

 

Olimpiyat şampiyonu efsane judocu adına İzmit Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenecek olan organizasyona Manisa Büyükşehir Belediyespor judo takımı 1 antrenör ve 15 sporcu ile katılıyor.

Kocaeli’nde 6 gün sürecek olan organizasyonda Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo takımı Antrenör Erdal Bagaç yönetiminde Arda Düzce, Kerem Şayık, Ömer Faruk Pınar, Arda Kamal, Emir Musap Çelik, Arda Aydın, Deniz Avcı, Gülşen Tanrıkulu, Belinay Beyza Gökkaya, Ümit Çırpan, Mehmet Altaş, Ahmet Dikici, İsmail Durbak, Zübeyir Talha Polat ve Ali Delen’den oluşan sporcu kafilesiyle madalya mücadelesi verecek.

 

Altun, Başarı Dileklerini İletti

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor judo takımının aldığı ulusal ve uluslararası başarıları ile judoda söz sahibi olduğunu belirten Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor tarafından efsane judocu Hüseyin Özkan adına düzenlenen organizasyona davet edildik. Antrenör ve sporcularımızın Kocaeli’de de başarılı bir performans göstereceğine yürekten inanıyorum. Takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.