Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manisa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Saffet Taşkıncan, Sigara üreticileri her geçen gün tütün ürünlerini kısıtlamakta olup bakkalı vatandaşlarla karşı karşıya getirmektedir

Manisa’da son günlerde bakkallarda yaşanan sigaraya ulaşım sıkıntısı can sıkmaya başladı.

24.05.2023 15:43:00 1143 0
Manisa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Saffet Taşkıncan, Sigara üreticileri her geçen gün tütün ürünlerini kısıtlamakta olup bakkalı vatandaşlarla karşı karşıya getirmektedir

 

 

 Sigara tedariğinde büyük zorluk yaşayan bakkallar, sigara tiryakileri ile karşı karşıya kalıyor. Tiryakiler, bakkalı stokçulukla suçlarken, bakkallar ise dağıtım firmasının kendilerine kısıtlı oranda ya da hiç sigara vermediğini ifade ediyor.
“Bakkalın sabrını zorlamayın” diyen Manisa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Saffet Taşkıncan, “Sigara üreticileri her geçen gün tütün ürünlerini kısıtlamakta olup bakkalı vatandaşlarla karşı karşıya getirmektedir.

 

 Bakkal ürün temini için plasiyer ve distribütör ile devamlı tartışmalar yaşamaktadır. Gün geçtikçe sorunlar büyümekte ve toplumsal sıkıntılarla karşı karşıya gelinmektedir. Firmalar bu dönemde daha hassas davranmalı olası fiyat geçişi yapılacaksa piyasayı sıkmadan, acilen karar vermelidir. Devletimiz vatandaş ve esnafın sesine kulak verip biran önce tütün piyasasındaki sorunu çözmesi gerekmektedir” diye konuştu.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.