Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

MANİSA BAHÇEŞEHİR ORTAOKULU TÜRKİYE BİRİNCİLERİ MANİSA FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİNİ TERCİH ETTİ

LGS 1.leri Hazal Erdoğan ve Ahmet Melih Şen tercihlerini Manisa Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesinden yana kullandılar.

MANİSA- EĞİTİM 8.08.2023 14:28:00 1914 0
MANİSA BAHÇEŞEHİR ORTAOKULU TÜRKİYE BİRİNCİLERİ MANİSA FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİNİ TERCİH ETTİ

 

 

Dünya standartlarında eğitim veren ve doğru eğitim kadrosuyla yarına bugünden bireyler yetiştiren Manisa Bahçesehir Koleji, ebevenlerin en değerli varlıklarına, evlatlarının hayatlarına rehber oluyor. 

Onları önce sınavlarında sonra da hayatlarında şampiyonluklara taşıyor. 

2023 LGS Türkiye 1.leri Manisa Bahçeşehir Kolejinden. Hazal Erdoğan ve Ahmet Melih Şen 500 tam puan yaparak Türkiye şampiyonu olmayı başardılar ve  Manisa’nın gururu oldular. 

LGS 1.leri Hazal Erdoğan ve Ahmet Melih Şen tercihlerini Manisa Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesinden yana kullandılar.

Manisa Bahçesehir Kolejinde, Türkiye 1.lerini tebrik etmek ve ödüllerini vermek üzere bir araya gelen Yunusemre Kaymakamı  Atilla Kantay,  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Manisa Bahçeşehir Koleji Kurucusu Fırat Atlıhan, Kampüs Müdürü Nurdan Zorer Gündoğdu, Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürü Harun Pekgöz, 2023 Liselere Giriş Sınavı’nda  500 tam puan yaparak Türkiye Şampiyonu olmayı başaran Hazal Erdoğan ve Ahmet Melih Şen’e  hediyelerini takdim etti.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.