Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği  MUOSB ziyaret etti

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Manisa Azerbaycanlı Talebeler Topluluğu (MANAT) temsilcileri Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ‘ı ziyaret etti.

MANİSA-GENEL 5.10.2022 10:29:00 971 0
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği  MUOSB ziyaret etti

 

 

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül, Derneğin Hukuk İşleri Sorumlusu Hasan Turanlı, Celal Bayar Üniversitesin de öğrenim gören Manisa Azerbaycanlı Talebeler Topluluğu (MANAT) temsilcileri ve İş insanı Sinan Samancı ile birlikte Muradiye Organize Sanayi Bölgesi MUOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ‘ı ziyaret etti.
Ziyarette, derneğin faaliyet alanları, yapılmış olan proje ve etkinlikler hakkında bilgi veren Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül “Azerbaycanlı Talebelerin Staj ve İstihdamı gibi güncel konuların yanısıra iş dünyası ile ilgili konuları görüşme fırsatı yakaladık ve  verimli bir ziyaret oldu. Sanayi kenti olan Manisa’nın, bu alanda sürekli gelişim gösteren Muradiye OSB ‘nin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman Kıvırcık’ın bilgi ve tecrübesinden istifade etmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bizleri kabul ettiği için Muradiye Organize Sanayi Bölgesi  Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık’a teşekkür ederim” dedi.

Muradiye Organize Sanayi Bölgesi  Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetimine teşekkür etti.

 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.