Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Bakü'nün kurtuluşunu kutladı

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği 15 Eylül Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde söyleşi düzenledi.

MANİSA-GENEL 18.09.2023 14:21:00 1124 0
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Bakü

 


 

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği 15 Eylül Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde söyleşi düzenledi. 

Söyleşiye Kurmay Albay Dr. Nejdet Karaköse konuk oldu. Söyleşiye gençlerin ilgisi büyüktü. 1914 ve 1918 yıllarını dinleyicilerle paylaşan Karaköse, söyleşinin sonunda Soru ve cevap bölümüne yer vererek, katılımcıların sorularını cevapladı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Azerbaycanlı Talebeler Topluluğu (MANAT) temsilcisi Elmir İsmaiyılzade ve ekibinin yanısıra katılımcılar arasında, Tarihçi yazar ve Araştırmacı Hasan Barın, Tarihçi Nejdet Cura, Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü'nden Doktorant Oder Kutluer, Eğitimci Seyhan Çağlar Emen, Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Dalbudak , Hürriyetçi Eğitim Sendikası Manisa Şube yöneticileri de yer aldı.


Söyleşi sonunda sayın Karaköse'ye teşekkürlerini ileten dernek başkanı Şentürk Hoşgül, gecenin anısına Kafkas İslam Ordusu'nun Bakü'ye girişini gösteren tablo hediye etti.
 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.