Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSA ARDAHANLILAR DERNEĞİNDEN “BİR SAZ BİR SÖZ” ETKİNLİĞİ

Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği dernek binasında “Bir saz bir söz” programı düzenledi.

MANİSA-GENEL 13.01.2023 00:00:00 1332 0
MANİSA ARDAHANLILAR DERNEĞİNDEN “BİR SAZ BİR SÖZ” ETKİNLİĞİ

 

 

 

Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği  etkinliklerine  hız kesmeden devam ediyor. Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği dernek binasında “Bir  saz bir söz” programı düzenledi. Programa Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanları, Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programa Aşık Osman Feryadi  sazıyla renk katarken emekli müftü Mikail Polat  hoş sohbeti ile davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattılar,

Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Dalbudak  dernek olarak etkinliklerin devam ettiğini söyledi. Başkan Dalbudak” Dernek olarak  2 hafta önce halk ozanları gecesi düzenledik ve yoğun bir katılım oldu.  Bugünde  dernek binamızda hemşehrilerimizin katılımı ile Bir  saz bir söz programı düzenledik.  25 şubatta da ‘Ardahan’ın Kurtuluşu ve Kaz gecesi’ etkinliği planlıyoruz. Etkinliklerimize hız kesmeden devam edeceğiz.  Biz Ardahanlılar büyük bir aileyiz. Etkinliğimize katılan tüm davetlilere ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

HABER:KENAN YÜCEEL

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.